Over L-Mundo

L-Mundo is mijn adviesbureau in duurzaamheid. Vanuit L-Mundo werk ik aan adviesopdrachten en ben ik beschikbaar als interimkracht. Dit doe ik voor allerlei duurzame onderwerpen, met name op het vlak van de energietransitie. Ik ondersteun bij het maken van beleid of uitvoeringsprogramma’s. En voer zelf graag duurzame projecten uit. Waaronder de realisatie van een drijvend zonnepark, het aanvragen en uitvoeren van subsidietrajecten, het verduurzamen van woningen, het verzorgen van zonnepanelenprojecten zoals Zon op je Dak, het opzetten van een energiecoöperatie en zo kan ik nog wel even doorgaan. Ik vind het ontzettend fijn en leerzaam om op zoveel verschillende manieren een invulling aan duurzaamheid te geven.

onze projecten

Mundel van Wezenbeek

Ik ben Mundel van Wezenbeek, de drijvende kracht achter L-Mundo. Mijn achtergrond is sociale psychologie en milieu-maatschappijwetenschappen. Deze bijzondere mix die ik de afgelopen 15 jaar heb ingezet voor verduurzaming bij adviesbureaus, gemeentes, andere overheden en bedrijven. Ik geloof dat iedereen op zijn eigen wijze aan duurzaamheid kan bijdragen. En anderen kan inspireren om dat ook te doen. Samen kunnen we zo veel bereiken.


T +31 6 196 893 43
E mundel@l-mundo.nl

LinkedIn